06-41223682 salon@enjoyamoment.nl

Huisregels

Algemeen

 • De salon is 100% rookvrij.
 • Ik geef geen behandelingen bij:
 • Koorts/koortslip
 • Griep of hevige verkoudheid
 • Besmettelijke huidziekten
 • Hygiëne is in mijn salon belangrijk, ik verzoek u daarom geen huisdieren mee te brengen.
 • Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.
 • De beautysalon Enjoy a Moment behoudt het recht om klanten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.
 • De lichaamsbehandelingen zijn strikt van niet-erotische aar. Op eventuele directe of indirecte verzoeken wordt dan ook niet ingegaan en wordt u de toegang tot de salon ontzegt.
 • Enjoy a Moment aanvaardt enkel contante betalingen of betalingen per pin.
 • Het parkeren van uw auto is gratis.
 • Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product, huidanalyse of algemene informatie verzoek ik u vriendelijk om van tevoren een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Dit omdat ik meestal bezig ben met een behandeling en mijn klanten alle aandacht wil geven. Wanneer u spontaan aanbelt, kan ik u helaas niet altijd deze aandacht geven.
 • De telefoon kan niet beantwoord worden tijdens het uitvoeren van een behandeling. Daarom wordt u verzocht een voicemailbericht achter te laten, wanneer u terug gebeld wenst te worden.

Afspraken

Wanneer u een afspraak maakt bij Enjoy a Moment beautysalon gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

Afspraken kunnen via WhatsApp, telefonisch, mail of in de salon gemaakt worden. U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Graag tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Bent u toch later, laat u het mij dan weten. Indien u later bent, ben ik genoodzaakt om uw behandeling in te korten (ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste), zodat de volgende klant gebruik kan maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. De kosten voor een behandeling worden echter wel volledig berekend.

Annuleren

U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren via Whatsapp, telefonisch of per mail annuleren of verzetten.

Hou er rekening mee dat er tijdens het geven van een behandeling de telefoon niet wordt opgenomen. U kunt dan een bericht inspreken op de voicemail. Wanneer u later annuleert, ben ik genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.

Betaling

De betaling geschiedt na de behandeling meteen te worden voldaan. U kunt deze met contant geld betalen of pinnen. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Producten retourneren

Retourneren of ruilen van aangeschafte producten bij Enjoy a Moment kunnen alleen binnen 8 dagen na aankoop met overlegging van de aankoop bon, mits het product ongeopend en/of ongebruikt zijn. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik stel het zeer op prijs dat u het mij laat weten indien u een klacht heeft zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.