06-41223682 salon@enjoyamoment.nl

Hoe werk ik tijdens COVID19

Ik werk uitsluitend op afspraak en volgens het COVID-19 Hygiëneprotocol

Ik vraag u de onderstaande gezondheidscheck (vragenlijst) door te nemen:

Gezondheidscheck voor klanten
Veilig werken bij contactberoepen

Medewerkers in contactberoepen moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook moet het voor klanten veilig zijn. Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID‐19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen.

Vragen voor de klant

De klant mag niet komen wanneer één van vragen van de vragenlijst met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

In een situatie dat ikzelf of u een of meerdere van de onderstaande klachten heeft dan zal de afspraak verschoven moeten worden: verkouden – keelpijn – hoestklachten – benauwdheidsklachten en koorts vanaf 38°. Als ik hier last van heb dan zal ik u daarvan tijdig op de hoogte stellen en verwacht dit van u ook, andersom.

Zelf werk ik alleen in de salon en gebruik hierbij speciale bedrijfskleding, waar nodig een mondkapje en handschoenen.
Op het door u geboekte tijdstip bent u altijd de enige cliënt. Ik ontvang niet meerdere cliënten tegelijkertijd en werk alleen op afspraak.

Bij uw bezoek vraag ik u om op tijd te komen en om alleen te komen. Mocht het zo zijn dat u iemand wil meenemen als begeleiding dan is dit alleen mogelijk als dit vooraf bij mij is aangegeven.

Behoort u tot de kwetsbare doelgroep dan vraag ik u om mij dit even via de app of mail van tevoren te laten weten zodat wij samen tijdig voor de juiste en eventueel extra voorzorgsmaatregelen kunnen zorgen.

De salon is voorzien van de nodige hand en reinigingsmiddelen waarvan u na binnenkomst en bij vertrek gebruik van kunt maken.

Alle oppervlakten waar mijn cliënten mee in aanraking zijn geweest worden door mij achteraf grondig gereinigd. Denk hierbij aan de behandelstoel, de deurknoppen, kapstok, pinautomaat, de verzorgingsproducten en de toiletruimte.

Alle textiel – zoals handdoeken – wordt na gebruik door mij grondig gereinigd op minimaal 60 graden.

VRAGENLIJST

  Nee Ja
1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?